TA, KTORÁ ROZPLETÁ ILÚZIU O SEBE (náhrdelník)

dĺžka 66 cm

30 €
Skladom 1 ks
  • Keďže všetky šperky z nášho ateliéra sú ručne tvorené a majú komponenty, ktoré sa ručne vyrábajú, dodacia doba môže byť až do dvoch týždňov. 

    Dovoľ životu, nech tvoj život riadi. A tvojim blízkym, nech ťa majú radi.
    Každý deň pokojne a vďačne životom leť, láskou a radosťou vlákna svojho príbehu pleť.
    Tieto slová som dnes vo sne pri obrade Samhainu odriekala. Videla som kruh žien u nás okolo ohniska. Zdieľali sme svoje príbehy a svoje presvedčenia o sebe a ja som v ruke držala náhrdelníky, aké vidíte na obrázku a každej jednej som taký náhrdelník dala.
    Tento náhrdelník som plietla (vôbec mi nechce prísť slovo navliekala, pretože to bol naozaj proces zasvätenia) včera neskoro večer počas magickej energie Novolunia v Škorpiónovi.
    Každý jeden jeho dielik, akoby vo mne otváral kúsok obrovského uvedomenia. A ja si dovolím toto uvedomenie s vami zdieľať, pretože cítim, že pre mňa je kľúčové.
    Celý život som si myslela, že sa bojím odvrhnutia. Už viackrát som o tom hovorila aj tu v príspevkoch, vo videách, na seminároch, atď. A preto som si vždy vytvorila prijateľnú identitu - ako dcéra poslušná a bez problémov, ako žiačka excelentná, ako zamestnankyňa s obrovským výkonom a odovzdanosťou, ako partnerka s harmonickými vzťahmi. Vždy som potrebovala mať pocit, že všetky moje vzťahy sú harmonické, a tak som si aj vytvárala falošnú seba. A Boh? Ten mi, keď som už bola pripravená, začal posielať úžasné bytosti, pri ktorých som cítila magické prepojenia - a tieto vzťahy zrazu začali končiť "zle", pre mňa s obrovským pocitom odvrhnutia.
    Každý korálik tohto náhrdelníka akoby rozplietal túto ilúziu, keď bol hotový, moja duša hlasne znela - Ich úlohou nebolo ťa odvrhnúť. Ich úlohou bolo nastaviť ti zrkadlo a odmietnuť tú tvár teba, ktorá bola ilúziou. Už nemali viac zrkadliť tú prijateľnú a vhodnú, ktorú si si vybudovala. Dnes si už skutočná a pravdivá, jednoducho taká, aká si.
    Moje srdce obrovskú úľavu a pochopenie cíti. Je skoro ráno a ja som sa zobudila s pocitom znovuzrodenia - vidím a chápem sa inak - Ja som sa nebála odvrhnutia - Ja som sa bála prijatia . Bála som sa, že niekto ma môže milovať aj bez prikrášľovania a masiek dokonalosti. Dnes viem, že táto časť mňa splnila úlohu. A dnes som prvýkrát cítila, ako aj túto časť moje srdce preľúbilo naplno, bez podmienok.
    Obrovský, nádherný a liečivý proces sa udial pri tvorbe tohto dielka. Pôvodne na ňom mal byť dokonca iný náhrdelník, ale táto špirála sa pýtala tak výrazne, že nebolo možné odolať - dotýka sa srdcovej čakry - je symbolom práve pletenia svojho príbehu a cesty k sebe. Strom života je symbolom úcty k tomu, čo sme boli, čo sme si mysleli, že sme a pripravenosti byť samy sebou. Úlomky tyrkenitu, ktoré pri nosení láskajú a objímajú jemne piatu čakru podporujú v slobodnom vyjadrení seba a najmä v uvoľnení ilúzií a obmedzujúcich presvedčení o sebe. Dotvorený je drevenými a kovovými mosadznými korálikmi.
    A viem, cítim, že je určený pre jednu z vás, ktorá tiež cíti a zažíva cyklické opakovanie situácii v živote, ktoré sú vytvárané iluzórnymi predstavami o sebe a je pripravená tieto vlákna rozmotať a slobodne byť tou, ktorou je naozaj. Zároveň svojej nositeľke prináša pomoc pri túžbe naozaj preľúbiť a preláskať všetky tie "falošné identity", ktoré sme si vytvorili, aby sme sa cítili ľúbené, pretože to boli vzorce nášho prežitia a boli našimi pomocníkmi, kým to bolo potrebné.

  • Pridať komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Vaše osobné údaje budú použité iba pre účely spracovania tohto komentára. Zásady spracovania osobných údajov.