PRE TÚ, KTORÁ CEZ DEŇ ŽIJE TO, O ČOM V NOCI SNÍVA (náhrdelník)

dĺžka 66 cm

30 €
Skladom 1 ks
  • Keďže všetky šperky z nášho ateliéra sú ručne tvorené a majú komponenty, ktoré sa ručne vyrábajú, dodacia doba môže byť až do dvoch týždňov. 

    Ako malé dievčatko mala veľa snov. Túžila zažiť život, cítiť svet, ochutnať dobrodružstvo, riskovať, milovať. A potom na chvíľu zabudla – môžem nahradilo musím, túžim nahradilo nemám na to, milujem nahradilo mám strach.. Ale dnes – si rozpomína. Opäť v nej ožíva mladá žena, nebojácna, tvorivá, prirodzene divoká – tá, ktorá sa odvážiť žiť to, o čom kedysi snívala.
    Tento náhrdelník vznikol pri tanci s našim synkom. Slová k nemu i jeho dizajn mi prichádzali pri tom, ako sme s malinkým tancovali, on sa smial na mojom šaškovaní, celým telíčkom sa ma snažil napodobniť, hlávkou mi ukazoval, aby som hudbu dala hlasnejšie a nahlas sa pritom výskal od radosti. V tej chvíli každá bunka môjho tela precítila – toto je to, toto je ten domov, o ktorom som ako dieťa snívala. Strach i bolesť moje srdce zatvrdili na dlhú dobu. Pred časom sa začalo topiť pod dotykmi môjho muža a dnes som pochopila, že sa úplne roztopilo, keď som si dovolila naozaj precítiť, že žijem život ako sen.
    A tak je tento náhrdelník určený tebe – tej, ktorá si túžiš opäť rozpomenúť, ktorá už viac nepotrebuješ ťažobu, drámy, bolesť. Tej, ktorá je pripravená precítiť, že svoj vysnívaný život dávno môže žiť – že k nemu nepotrebuje nič viac, než má – jedine si to dovoliť, staré obmedzenia pustiť a poriadne si to vychutnať. Je určený tej, ktorá ľady svojho srdca láskou roztápa.
    Minerály – jaspis mookait a howlit. Dotvorený je sklenenými, drevenými a kovovými korálkami. Ručne maľovaný prívesok Slnko-Mesiac má priemer 4 cm, dĺžka náhrdelníka je 66 cm. Súčasťou je i mini prívesok lotosový kvet, ktorý symbolizuje novú úroveň nášho vedomia - v ktorej sme schopné prijať naplnenie a radosť.

  • Pridať komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Vaše osobné údaje budú použité iba pre účely spracovania tohto komentára. Zásady spracovania osobných údajov.