Nová kolekcia Merlinovych šperkov_1 (modely vo vnútri)

ručne tvorené šperky, rôzne materiály, minerálne kamene

Vyberte variantu:
25 €
Skladom 1 ks
Nová kolekcia Merlinovych šperkov_1 (modely vo vnútri) - Verím
25 €
Skladom 1 ks
Nová kolekcia Merlinovych šperkov_1 (modely vo vnútri) - ONA
32 €
Skladom 1 ks
Nová kolekcia Merlinovych šperkov_1 (modely vo vnútri) - Napojenie
30 €
Skladom 1 ks
Nová kolekcia Merlinovych šperkov_1 (modely vo vnútri) - Opäť prijímam svoju silu
25 €
Skladom 1 ks
Nová kolekcia Merlinovych šperkov_1 (modely vo vnútri) - Morgana Le Fay
od 25 €
Skladom 5 ks
Nová kolekcia Merlinovych šperkov_1 (modely vo vnútri)
od 25 €
Skladom 5 ks
  • Nová, nádherná, jemná a ženská kolekcia Merlinovych šperkov pre vás. Všetky varianty sa vám ukážu po kliknutí na tlačidlo kúpiť. Všetky retiazky i kovové šperky sú z nerezovej ocele. V galérii nájdete ku každému modelu viac obrázkov. 

    Mystérium ruže_jantár

    Jantár je jedným z najvzácnejších kameňov, pretože rozžiaruje naše vnútorné Slnko a vedomie seba, ako božskej bytosti, ktorá prišla zažiť jedinečný, nádherný, magický príbeh Ženy. Je pre ženu, ktorá vie, čo chce, vie, kým je a vie, čo v živote miluje a čo jej robí radosť.

    Dĺžka 50 cm + prívesok (zlatá)

    Verím

    Pre tú, ktorá pochopila, že viera sa prejaví vtedy, keď žijeme výzvu. Pre tú, ktorá je ochotná dôverovať životu, i keď okolo búrka besnie. Pre tú, ktorá vie, že nádej nezomiera nikdy. Dotvorená hematitom.

    Dĺžka 44 cm + prívesok (strieborná)

    ONA

    Ona, ktorá miluje. Ona, ktorá tvorí. Ona, ktorá čaruje. Ona, ktorá lieči. Ona, ktorá láska. Ona, ktorá hladí. Ona, ktorá cíti.
    Ona SOM JA

    Dotvorená krištáľom.

    Dĺžka 44 cm + prívesok (strieborná)

    Napojenie

    Sú dni i obdobia, keď cítime, akoby sme boli stratené, mimo seba, svoj stred, svoj príbeh. Niekdy si dlhšie prechádzame výzvami či náročnými skúsenosťami a tak máme pocit odpojenia. Tento šperk prichádza ako úžasný harmonizér, ktorý napomáha vrátiť sa do seba a k sebe a zároveň odhaľuje podstatu nášho príbehu.

    Dotvorená krištáľom a tigrím okom.

    Dĺžka 44 cm + prívesok

    Opäť prijímam svoju silu

    Koľkokrát sme sa jej báli. Koľkokrát sme sa jej chceli vzdať? Obvinili nás - alebo sme obvinili seba, že je zlá, deštruktívna, že bolí a ubližuje. Koľkokrát sme preklínali silu ženy v sebe? A ona sa vždy vrátila. Stále mohutnejšie a intenzívnejšie. Cez pieseň našej duše nás volá - nemôžeme byť bez nej, je v nás a my sme ňou. A tak týmto vzácnym šperkom - turmalínom, achátom a smaragdom voláme svoju silu späť.

    Dĺžka 44 cm + prívesok

    Žiarivá 

    Plne, radostne a vášnivo svetu žiarim svetlom svojim. Neskrývam už ani kúsok seba. Milujem svoju krásu a vznešenosť. Moja krása hýčka tento svet. Všetko, čím som je krásne a žiarivé.

    Šperk je dotvorený jaspisom a krištáľom.

    Dĺžka 50 cm + prívesok (zlatá)

    Morgana Le Fay

    Jej príbeh je príbehom tisícov žien. Jej sila bola taká veľká a jej dary také mocné, až nebola pohodlná, a tak sa často táto najväčšia čarodejka vykresľuje ako temná. Avšak, pravda je opak. Morgana bola najmocnejšou ženou, ktorá vládla mágii. Bola prepojená s elementami, kolom roka a so svojimi vnútornými darmi. Dokázala prepojiť svoje potreby a túžby a dokázala prijať, že ona je tou, ktorá ich naplní a ktorá z pozície tej, ktorá vládne svojmu bytiu žije autenticky, vášnivo, pravdivo. 

    Každá žena ju v sebe nesie. A aktivuje sa vždy, keď máme tendenciu zo strachu z posúdenia či odsúdenia potlačiť,, alebo skryť svoju silu, či neukázať svoje dary svetu.

    Slobodná a seba-vedomá žena môže byť problém vo svete, kde vládne potreba poslušnosti a spútanosti. Jej archetyp v nás však nesie jasný odkaz - neprispôsobuj sa svetu, tvor svet, ktorý je pre teba podporný a ktorý ocení, kým v skutočnosti si.

    Energia obsidiánu.

    Dĺžka 50 cm + prívesok (strieborná)

    Žijem svoj sen

    Dovoľujem si žiť najkrajšiu víziu seba. Verím v zázraky - sú súčasťou môjho života. To, čo je mojim snom - už v skutočnosti žijem v inej úrovni môjho vedomia. Áno, môže to byť krásne. Svoj sen tvorím - už ho nesnívam.

    Energia rodochrozitu

    Dĺžka 45 cm + prívesok (strieborná)

     

     

     

  • Pridať komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Vaše osobné údaje budú použité iba pre účely spracovania tohto komentára. Zásady spracovania osobných údajov.